De informatie moet Belgische bedrijven helpen om de eventuele financiële risico's en gevaren voor hun bedrijfscontinuïteit die samenhangen met de gebeurtenissen in Japan, correct in te schatten.

150 000 bedrijven in getroffen regio's D&B identificeerde ruim 150 000 bedrijven in de regio's Fukushima, Miyagi en Iwate op basis van zijn databronnen. Gebruikers kunnen zoeken op bedrijfsnaam of het D-U-N-S nummer: voluit Data Universal Numbering System, een unieke identificatiereeks die de basis vormt van de wereldwijde D&B-database, waarop de identificatie van individuele ondernemingen en de concernrelaties tussen de ondernemingen is gebaseerd. De zoekmotor toont om welke bedrijven het gaat en of een bedrijf in de getroffen regio is gevestigd.

"Dergelijke gebeurtenissen hebben verstrekkende gevolgen en hebben een impact voor bedrijven die rechtstreeks of onrechtstreeks zaken doen met Japanse bedrijven" zegt Serge De Munck, Marketing Manager bij D&B. "We hebben onze data opengesteld om bedrijven te helpen de impact op korte en lange termijn correct in te schatten. Veel Belgische bedrijven hebben namelijk Japanse klanten, partners of leveranciers."

D&B stelt ook een geüpdatet Japan Risk Line rapport in het vooruitzicht met extra informatie, dat de impact beschrijft van de ramp op de commerciële activiteiten in Japan.

De dienstverlening van D&B is gebaseerd op een business-to-business database met meer dan 193 miljoen bedrijven uit meer dan 200 landen. D&B stelt meer dan 50 mensen tewerk in België en is gevestigd in Sint-Agatha-Berchem. In 2010 realiseerde het bedrijf in België een omzet van zowat 17 miljoen euro.

L.D.

De informatie moet Belgische bedrijven helpen om de eventuele financiële risico's en gevaren voor hun bedrijfscontinuïteit die samenhangen met de gebeurtenissen in Japan, correct in te schatten. 150 000 bedrijven in getroffen regio's D&B identificeerde ruim 150 000 bedrijven in de regio's Fukushima, Miyagi en Iwate op basis van zijn databronnen. Gebruikers kunnen zoeken op bedrijfsnaam of het D-U-N-S nummer: voluit Data Universal Numbering System, een unieke identificatiereeks die de basis vormt van de wereldwijde D&B-database, waarop de identificatie van individuele ondernemingen en de concernrelaties tussen de ondernemingen is gebaseerd. De zoekmotor toont om welke bedrijven het gaat en of een bedrijf in de getroffen regio is gevestigd. "Dergelijke gebeurtenissen hebben verstrekkende gevolgen en hebben een impact voor bedrijven die rechtstreeks of onrechtstreeks zaken doen met Japanse bedrijven" zegt Serge De Munck, Marketing Manager bij D&B. "We hebben onze data opengesteld om bedrijven te helpen de impact op korte en lange termijn correct in te schatten. Veel Belgische bedrijven hebben namelijk Japanse klanten, partners of leveranciers." D&B stelt ook een geüpdatet Japan Risk Line rapport in het vooruitzicht met extra informatie, dat de impact beschrijft van de ramp op de commerciële activiteiten in Japan. De dienstverlening van D&B is gebaseerd op een business-to-business database met meer dan 193 miljoen bedrijven uit meer dan 200 landen. D&B stelt meer dan 50 mensen tewerk in België en is gevestigd in Sint-Agatha-Berchem. In 2010 realiseerde het bedrijf in België een omzet van zowat 17 miljoen euro. L.D.