The Ring Ring Company, dat een omzet van 6 miljoen euro heeft, is een nichebedrijf met een specialisatie in geautomatiseerde telefoon- en sms-applicaties, zowel in business-to-business als in business-to-consumer. In2Com (14 miljoen euro omzet) is een Belgisch contactcenter dat tot 2013 deel uitmaakte van de Sitel-groep.

Volgens Christian Dumolin passen beide overnames in de strategie van zijn investeringsvennootschap Koramic2Engage om meer marktaandeel te verwerven in de sector van de contactcenters en de customercare. Na de aankondiging van vandaag haalt Koramic2Engage een gezamenlijke omzet van 150 miljoen euro via bedrijven in België, Nederland, Frankrijk en Marokko.

KIG is met een omzet van 500 miljoen euro en participaties in ongeveer 150 bedrijven in ruim twintig landen een van de belangrijkste Belgische participatiemaatschappijen. "De focus ligt op vier sleutelsectoren: vastgoed, private equity, beursparticipaties en de industrie in al haar facetten, inclusief communicatie in de brede zin," zegt Dumolin. (KC)

The Ring Ring Company, dat een omzet van 6 miljoen euro heeft, is een nichebedrijf met een specialisatie in geautomatiseerde telefoon- en sms-applicaties, zowel in business-to-business als in business-to-consumer. In2Com (14 miljoen euro omzet) is een Belgisch contactcenter dat tot 2013 deel uitmaakte van de Sitel-groep.Volgens Christian Dumolin passen beide overnames in de strategie van zijn investeringsvennootschap Koramic2Engage om meer marktaandeel te verwerven in de sector van de contactcenters en de customercare. Na de aankondiging van vandaag haalt Koramic2Engage een gezamenlijke omzet van 150 miljoen euro via bedrijven in België, Nederland, Frankrijk en Marokko.KIG is met een omzet van 500 miljoen euro en participaties in ongeveer 150 bedrijven in ruim twintig landen een van de belangrijkste Belgische participatiemaatschappijen. "De focus ligt op vier sleutelsectoren: vastgoed, private equity, beursparticipaties en de industrie in al haar facetten, inclusief communicatie in de brede zin," zegt Dumolin. (KC)