Logistics Ternat levert enkel droge voeding aan de hypermarkten van Carrefour. Woensdag raakte bekend dat het zal gesloten worden.

"De directie van Supertransport heeft nog geen enkele toezegging gedaan en weigert zelfs elk gesprek. We hebben echter beslist over te schakelen op andere vormen van acties de volgende dagen. Momenteel is er voor de chauffeurs bij Logistics Ternat sowieso weinig werk omdat er slechts in beperkte mate gewerkt wordt door het personeel van het distributiecentrum", aldus vakbondssecretaris Thierry Vuchelen (ACLVB).

Bij Logistics Ternat wordt sinds donderdag terug gewerkt, zij in het beperkte mate. "We blokkeren nog steeds de leveringen aan 15 hypermarkten en ook de promo-artikelen voor alle hypermarkten zijn nog steeds niet de deur uit. Om 10 uur vanmorgen beraden we ons in overleg met de directie van het distributiecentrum over welke acties we verder gaan voeren", aldus vakbondsman Jurgen Geeroms (ACV).

Logistics Ternat levert enkel droge voeding aan de hypermarkten van Carrefour. Woensdag raakte bekend dat het zal gesloten worden. "De directie van Supertransport heeft nog geen enkele toezegging gedaan en weigert zelfs elk gesprek. We hebben echter beslist over te schakelen op andere vormen van acties de volgende dagen. Momenteel is er voor de chauffeurs bij Logistics Ternat sowieso weinig werk omdat er slechts in beperkte mate gewerkt wordt door het personeel van het distributiecentrum", aldus vakbondssecretaris Thierry Vuchelen (ACLVB). Bij Logistics Ternat wordt sinds donderdag terug gewerkt, zij in het beperkte mate. "We blokkeren nog steeds de leveringen aan 15 hypermarkten en ook de promo-artikelen voor alle hypermarkten zijn nog steeds niet de deur uit. Om 10 uur vanmorgen beraden we ons in overleg met de directie van het distributiecentrum over welke acties we verder gaan voeren", aldus vakbondsman Jurgen Geeroms (ACV).