'Met groot verdriet en diepe verslagenheid hebben wij kennis genomen van het overlijden van onze CEO Cor van Otterloo', melden de raad van bestuur en directie van het bedrijf. 'Onze gedachten gaan in de eerste plaats uit naar zijn familie.'

Van Otterloo was sinds 2007 CEO van Punch Powertrain. Onder zijn leiding maakte het bedrijf een stevige groei door. 'Voor de medewerkers was Cor niet alleen een leider, maar ook een inspirator en vooral een enorm warm mens', klinkt het.

Het managementteam neemt de verantwoordelijkheden van de CEO voorlopig over.

'Met groot verdriet en diepe verslagenheid hebben wij kennis genomen van het overlijden van onze CEO Cor van Otterloo', melden de raad van bestuur en directie van het bedrijf. 'Onze gedachten gaan in de eerste plaats uit naar zijn familie.' Van Otterloo was sinds 2007 CEO van Punch Powertrain. Onder zijn leiding maakte het bedrijf een stevige groei door. 'Voor de medewerkers was Cor niet alleen een leider, maar ook een inspirator en vooral een enorm warm mens', klinkt het.Het managementteam neemt de verantwoordelijkheden van de CEO voorlopig over.