Cartamundi start de fabriek in India op met haar Indiase joint-venture partner Parksons Cartamundi. De bouw van de fabriek in Pardi komt er om het potentieel van de speelkaartenmarkt in het Aziatisch subcontinent ten volle te kunnen benutten.

Volgens Chris Van Doorslaer, CEO van Cartamundi, overstijgt de groei in dat gebied de stoutste verwachtingen en wordt daarom sneller dan gepland met de bouw van de nieuwe fabriek gestart. Van Doorslaer wil de fabriek graag operationeel hebben eind 2012 - begin 2013, al wordt dat streefdoel omschreven als 'zeer ambitieus'.(Belga/BO)

Cartamundi start de fabriek in India op met haar Indiase joint-venture partner Parksons Cartamundi. De bouw van de fabriek in Pardi komt er om het potentieel van de speelkaartenmarkt in het Aziatisch subcontinent ten volle te kunnen benutten. Volgens Chris Van Doorslaer, CEO van Cartamundi, overstijgt de groei in dat gebied de stoutste verwachtingen en wordt daarom sneller dan gepland met de bouw van de nieuwe fabriek gestart. Van Doorslaer wil de fabriek graag operationeel hebben eind 2012 - begin 2013, al wordt dat streefdoel omschreven als 'zeer ambitieus'.(Belga/BO)