C&A wilde de informatie tegenover Der Spiegel bevestigen noch ontkennen. Volgens het Duitse weekblad is de deal zo goed als rond.

Cofra-Holding, het moederbedrijf van de textielketen in Zwitserland, zei in een schriftelijk antwoord op de vraag van een mogelijke verkoop: "De lopende herstructurering van C&A omvat ook het verkennen van verschillende manieren om te penetreren in groeimarkten zoals China en de digitale markt. En kan ook mogelijke partnerschappen en andere soorten aanvullende, externe participaties inhouden".

De modeketen telt meer dan 1.500 winkels in achttien Europese landen, waarvan 138 in België.

C&A heeft meer dan 35.000 mensen in dienst en is een van de grootste modeketens van Europa.

Het bedrijf staat door de toenemende concurrentie van ketens als H&M en Primark en online concurrentie zwaar onder druk.

C&A wilde de informatie tegenover Der Spiegel bevestigen noch ontkennen. Volgens het Duitse weekblad is de deal zo goed als rond.Cofra-Holding, het moederbedrijf van de textielketen in Zwitserland, zei in een schriftelijk antwoord op de vraag van een mogelijke verkoop: "De lopende herstructurering van C&A omvat ook het verkennen van verschillende manieren om te penetreren in groeimarkten zoals China en de digitale markt. En kan ook mogelijke partnerschappen en andere soorten aanvullende, externe participaties inhouden". De modeketen telt meer dan 1.500 winkels in achttien Europese landen, waarvan 138 in België. C&A heeft meer dan 35.000 mensen in dienst en is een van de grootste modeketens van Europa. Het bedrijf staat door de toenemende concurrentie van ketens als H&M en Primark en online concurrentie zwaar onder druk.