Er komen bijna 400 exposanten, waaronder het Belgische Van Hool en LVD (het vroegere Jonckheere). Van Hool, dat deze week zijn eerste bus produceerde in Macedonië, toont op de beurs zijn nieuwe tram-bus.

Busworld begon in 1971 en ging de voorbije tien jaar onder impuls van stichter en bezieler Luc Glorieux de internationale toer op. Op de academische openingszitting van donderdagavond werd aangekondigd dat er in 2014 ook Busworlds komen in Bogota in Colombia en in Kiev in Oekraïne.

Er zijn al internationale beurzen in India, Turkije en China. In China zoekt Busworld een nieuwe partner. Busworld Rusland verdwijnt in ruil voor Oekraïene. (KC)

Er komen bijna 400 exposanten, waaronder het Belgische Van Hool en LVD (het vroegere Jonckheere). Van Hool, dat deze week zijn eerste bus produceerde in Macedonië, toont op de beurs zijn nieuwe tram-bus.Busworld begon in 1971 en ging de voorbije tien jaar onder impuls van stichter en bezieler Luc Glorieux de internationale toer op. Op de academische openingszitting van donderdagavond werd aangekondigd dat er in 2014 ook Busworlds komen in Bogota in Colombia en in Kiev in Oekraïne. Er zijn al internationale beurzen in India, Turkije en China. In China zoekt Busworld een nieuwe partner. Busworld Rusland verdwijnt in ruil voor Oekraïene. (KC)