De coronamaatregelen zijn sterk versoepeld, maar toch verwacht Brussels Airport nog niet de passagiersaantallen te halen van de paasvakantie van 2019. Toen passeerden er 1,3 miljoen reizigers op de luchthaven. Vorig jaar waren toeristische reizen nog verboden en waren er maar 138.000 passagiers.

Vrijdag 1 april zou de drukste vertrekdag worden met zowat 33.500 vertrekkende en 24.000 aankomende passagiers. Paasmaandag valt buiten de vakantie, maar wordt ook nog een drukke reisdag. Dan verwacht Brussels Airport nog 57.000 bijkomende vertrekkende en aankomende reizigers.

Zonnige citytripbestemmingen zoals Madrid, Barcelona en Lissabon zijn erg populair, verder van huis wordt er vooral gevlogen naar New York, Dubai en Washington. Brussels Airport biedt in de vakantie 140 bestemmingen aan.

De coronamaatregelen zijn sterk versoepeld, maar toch verwacht Brussels Airport nog niet de passagiersaantallen te halen van de paasvakantie van 2019. Toen passeerden er 1,3 miljoen reizigers op de luchthaven. Vorig jaar waren toeristische reizen nog verboden en waren er maar 138.000 passagiers. Vrijdag 1 april zou de drukste vertrekdag worden met zowat 33.500 vertrekkende en 24.000 aankomende passagiers. Paasmaandag valt buiten de vakantie, maar wordt ook nog een drukke reisdag. Dan verwacht Brussels Airport nog 57.000 bijkomende vertrekkende en aankomende reizigers. Zonnige citytripbestemmingen zoals Madrid, Barcelona en Lissabon zijn erg populair, verder van huis wordt er vooral gevlogen naar New York, Dubai en Washington. Brussels Airport biedt in de vakantie 140 bestemmingen aan.