Dinsdag maakte de Belgische luchtvaartmaatschappij bekend dat ze op 1 juni 2012 vluchten opstart naar New York met een compleet vernieuwde A330.

Er worden dagelijks vluchten gepland met 's ochtends (10u20) vertrek in Brussel en terugkeer via een nachtvlucht vanuit New York (17u15). Op die manier kan een vlotte aansluiting op de rest van het netwerk gebeuren.

"Het is de eerste eigen lijnverbinding van Brussels Airlines naar de States sinds het ontstaan van de luchtvaartmaatschappij in 2002. 1 juni wordt een historische dag in de geschiedenis van het bedrijf", luidt het in een persbericht. De ticketverkoop start op dinsdag 2 januari.Een ticket naar New York in economy class kun je krijgen vanaf 399,94 euro. (Belga/BO)

Dinsdag maakte de Belgische luchtvaartmaatschappij bekend dat ze op 1 juni 2012 vluchten opstart naar New York met een compleet vernieuwde A330. Er worden dagelijks vluchten gepland met 's ochtends (10u20) vertrek in Brussel en terugkeer via een nachtvlucht vanuit New York (17u15). Op die manier kan een vlotte aansluiting op de rest van het netwerk gebeuren. "Het is de eerste eigen lijnverbinding van Brussels Airlines naar de States sinds het ontstaan van de luchtvaartmaatschappij in 2002. 1 juni wordt een historische dag in de geschiedenis van het bedrijf", luidt het in een persbericht. De ticketverkoop start op dinsdag 2 januari.Een ticket naar New York in economy class kun je krijgen vanaf 399,94 euro. (Belga/BO)