Topman Bernard Gustin had eerder al laten verstaan te mikken op 9 miljoen reizigers dit jaar. Dat blijkt dus te lukken.

Vorig jaar telde de luchtvaartmaatschappij een recordaantal van 7,74 miljoen reizigers. Eind november zat Brussels Airlines al aan 8,4 miljoen passagiers.

De sterke toename is onder meer te danken aan nieuwe bestemmingen en nieuwe, grotere vliegtuigen.

Daarnaast integreerde Brussels Airlines eind oktober de activiteiten van Thomas Cook Airlines Belgium. De meeste reizigers van Thomas Cook vliegen sindsdien met Brussels Airlines.

Brussels Airlines maakt zich sterk dat 2018 zal het groeiritme wordt voortgezet, dankzij een aantal investeringsprojecten, waaronder de uitbreiding van de luchthavenlounge The Loft, de vervanging van 7 Airbus A330 toestellen, de lancering van nieuwe cabines aan boord van de hele lange-afstandsvloot en investeringen in verdere digitalisering.

Topman Bernard Gustin had eerder al laten verstaan te mikken op 9 miljoen reizigers dit jaar. Dat blijkt dus te lukken. Vorig jaar telde de luchtvaartmaatschappij een recordaantal van 7,74 miljoen reizigers. Eind november zat Brussels Airlines al aan 8,4 miljoen passagiers. De sterke toename is onder meer te danken aan nieuwe bestemmingen en nieuwe, grotere vliegtuigen. Daarnaast integreerde Brussels Airlines eind oktober de activiteiten van Thomas Cook Airlines Belgium. De meeste reizigers van Thomas Cook vliegen sindsdien met Brussels Airlines.Brussels Airlines maakt zich sterk dat 2018 zal het groeiritme wordt voortgezet, dankzij een aantal investeringsprojecten, waaronder de uitbreiding van de luchthavenlounge The Loft, de vervanging van 7 Airbus A330 toestellen, de lancering van nieuwe cabines aan boord van de hele lange-afstandsvloot en investeringen in verdere digitalisering.