De "High Court" in Londen kende netwerkbeheerder National Rail een gerechtelijk bevel toe zodat de geplande staking verhinderd wordt. De rechtbank oordeelde dat bij de stemming die de vakbond RMT hield over de actie, onregelmatigheden opgetreden zijn. RMT kon zo een overduidelijke steun van het personeel voor de staking claimen.

Het zou de eerste nationale staking op het Britse spoor zijn sinds 16 jaar. RMT klaagt aan dat de geplande besparingen bij Network Rail het Britse spoorverkeer onveilig zouden maken.

De "High Court" in Londen kende netwerkbeheerder National Rail een gerechtelijk bevel toe zodat de geplande staking verhinderd wordt. De rechtbank oordeelde dat bij de stemming die de vakbond RMT hield over de actie, onregelmatigheden opgetreden zijn. RMT kon zo een overduidelijke steun van het personeel voor de staking claimen. Het zou de eerste nationale staking op het Britse spoor zijn sinds 16 jaar. RMT klaagt aan dat de geplande besparingen bij Network Rail het Britse spoorverkeer onveilig zouden maken.