Er zouden ongeveer 50 potentiële investeerders hebben geïnformeerd naar de overnamevoorwaarden, die teruggebracht zullen worden tot een handvol bieders.

Maandag zei Branson in een open brief nog dat staatssteun nodig zou zijn voor het bedrijf om de zware impact van de coronacrisis te kunnen overleven. Hij schreef ook alles te zullen doen om het bedrijf operationeel te houden.

De Brit is sinds 1984 eigenaar van de maatschappij, die vooral langeafstandsvluchten naar Noord- en Midden-Amerika, Afrika, Azië en Australië organiseert. Er werken ruim 8.500 mensen bij het bedrijf.

Er zouden ongeveer 50 potentiële investeerders hebben geïnformeerd naar de overnamevoorwaarden, die teruggebracht zullen worden tot een handvol bieders. Maandag zei Branson in een open brief nog dat staatssteun nodig zou zijn voor het bedrijf om de zware impact van de coronacrisis te kunnen overleven. Hij schreef ook alles te zullen doen om het bedrijf operationeel te houden. De Brit is sinds 1984 eigenaar van de maatschappij, die vooral langeafstandsvluchten naar Noord- en Midden-Amerika, Afrika, Azië en Australië organiseert. Er werken ruim 8.500 mensen bij het bedrijf.