Behalve over een productiestop wordt naar verluidt ook gesproken over een verlaging van de fabricage.

De toestellen worden wereldwijd om veiligheidsredenen aan de grond gehouden na twee crashes in korte tijd. Door een softwarefout werden de neuzen van het toestel naar beneden geduwd.

Boeing is bezig met een update. De aanpassingen aan het toestel moeten door alle betrokken luchtvaartautoriteiten worden goedgekeurd.

De 737 MAX is het bestverkopende vliegtuig van Boeing. Een beslissing over het inperken van de productie wordt later op maandag verwacht.

Behalve over een productiestop wordt naar verluidt ook gesproken over een verlaging van de fabricage. De toestellen worden wereldwijd om veiligheidsredenen aan de grond gehouden na twee crashes in korte tijd. Door een softwarefout werden de neuzen van het toestel naar beneden geduwd. Boeing is bezig met een update. De aanpassingen aan het toestel moeten door alle betrokken luchtvaartautoriteiten worden goedgekeurd. De 737 MAX is het bestverkopende vliegtuig van Boeing. Een beslissing over het inperken van de productie wordt later op maandag verwacht.