Dat schrijft De Tijd.

De directie van BNP Paribas Fortis heeft de vakbonden ingelicht over een verregaande hervorming van het personeelsbeleid. De bank, met circa 16.000 werknemers een van de grootste werkgevers van het land, stelt een reeks maatregelen voor om de loopbanen in het bedrijf "langer en meer leefbaar" te maken.

De bank wil daartoe het personeelbudget herverdelen, met een hogere vergoeding voor de talenten die het verschil maken en tragere loonstijgingen voor de oudere werknemers die nog van historische privileges genieten.

(Belga/RR)

Dat schrijft De Tijd. De directie van BNP Paribas Fortis heeft de vakbonden ingelicht over een verregaande hervorming van het personeelsbeleid. De bank, met circa 16.000 werknemers een van de grootste werkgevers van het land, stelt een reeks maatregelen voor om de loopbanen in het bedrijf "langer en meer leefbaar" te maken. De bank wil daartoe het personeelbudget herverdelen, met een hogere vergoeding voor de talenten die het verschil maken en tragere loonstijgingen voor de oudere werknemers die nog van historische privileges genieten.(Belga/RR)