CCV heeft een omzet van ongeveer 130 miljoen euro en 850 medewerkers. Het Nederlandse bedrijf staat sterk in zijn thuismarkt, maar is ook actief in Duitsland, Zwitserland en België. Zowat 40.000 Belgische handelaren zijn klant bij CCV, hoofdzakelijk voor betaalterminals. In totaal heeft 500.000 CCV betaalautomaten geïnstalleerd in zijn afzetmarkten.

Elektronisch betalen in fysieke winkels is lang de focus geweest van CCV. Door de populariteit van e-commerce streven handelaren nu naar een omnichannel-strategie. Zij willen zowel offline als online aan de consument kunnen verkopen en die ook beter aan zich binden. CCV wil zo'n totaaloplossing aanbieden. Daarvoor nam het al zijn landgenoot Biedmeer over, een aanbieder van webshop-systemen. CCV zegt nu met J4S de laatste schakel gevonden te hebben voor dat totaalpakket. Het Belgische bedrijf ontwikkelt software voor internetbetalingen, en ook voor klantkaarten en kortingscoupons.

Het zakelijkadviesbureau Deloitte rekende J4S recentelijk nog bij de snelst groeiende vijftig technologiebedrijven. Het heeft vestigingen in Kortrijk en Hasselt. Het bedrijf telt 27 personeelsleden en draait een omzet van ongeveer 2,2 miljoen euro. "CCV was een van onze grootste klanten", zegt algemeen directeur Joury Gokel. "Zij zijn naar ons gestapt omdat ze onze expertise en software nog meer willen integreren in hun oplossingen. Maar we blijven een onafhankelijke koers varen. Er verandert ook weinig aan de dagelijkse werking. Iedereen blijft aan boord, die voorwaarde had CCV zelf ook gesteld. Wij zijn tevreden, want nu worden we gesteund door een sterke speler."

In een eerste fase wordt de software J4S geïntegreerd in een nieuw portaal, waardoor handelaren een volledig overzicht krijgen van wat, hoe, waar en aan wie ze verkopen. Die grote release wordt eind 2015 verwacht, maar ondertussen zal J4S ook al kleinere, gelijkaardige projecten voor klanten van CCV opzetten.

CCV heeft een omzet van ongeveer 130 miljoen euro en 850 medewerkers. Het Nederlandse bedrijf staat sterk in zijn thuismarkt, maar is ook actief in Duitsland, Zwitserland en België. Zowat 40.000 Belgische handelaren zijn klant bij CCV, hoofdzakelijk voor betaalterminals. In totaal heeft 500.000 CCV betaalautomaten geïnstalleerd in zijn afzetmarkten.Elektronisch betalen in fysieke winkels is lang de focus geweest van CCV. Door de populariteit van e-commerce streven handelaren nu naar een omnichannel-strategie. Zij willen zowel offline als online aan de consument kunnen verkopen en die ook beter aan zich binden. CCV wil zo'n totaaloplossing aanbieden. Daarvoor nam het al zijn landgenoot Biedmeer over, een aanbieder van webshop-systemen. CCV zegt nu met J4S de laatste schakel gevonden te hebben voor dat totaalpakket. Het Belgische bedrijf ontwikkelt software voor internetbetalingen, en ook voor klantkaarten en kortingscoupons.Het zakelijkadviesbureau Deloitte rekende J4S recentelijk nog bij de snelst groeiende vijftig technologiebedrijven. Het heeft vestigingen in Kortrijk en Hasselt. Het bedrijf telt 27 personeelsleden en draait een omzet van ongeveer 2,2 miljoen euro. "CCV was een van onze grootste klanten", zegt algemeen directeur Joury Gokel. "Zij zijn naar ons gestapt omdat ze onze expertise en software nog meer willen integreren in hun oplossingen. Maar we blijven een onafhankelijke koers varen. Er verandert ook weinig aan de dagelijkse werking. Iedereen blijft aan boord, die voorwaarde had CCV zelf ook gesteld. Wij zijn tevreden, want nu worden we gesteund door een sterke speler."In een eerste fase wordt de software J4S geïntegreerd in een nieuw portaal, waardoor handelaren een volledig overzicht krijgen van wat, hoe, waar en aan wie ze verkopen. Die grote release wordt eind 2015 verwacht, maar ondertussen zal J4S ook al kleinere, gelijkaardige projecten voor klanten van CCV opzetten.