Beste bedrijfsjurist: Marleen Vandendriessche (Brussels Airport Company)

De juryleden waren het erover eens dat het niveau van alle kandidaten in deze categorie indrukwekkend was, niettegenstaande de verscheidenheid in sectoren en in achtergrond. Maar slechts één kandidaat verdiende de overwinning: Marleen Vandendriessche, bedrijfsjurist bij Brussels Airport Company.

Vandendriessche toonde op overtuigende wijze aan hoe ze elementen voor vernieuwing, zoals processen, tools en mensen, op een zeer pragmatische manier heeft ingezet voor de realisering van een belangrijk uitbreidingsproject.

De jury waardeert ook de bescheidenheid waarmee Marleen Vandendriessche de krachttoer die ze met haar team heeft gepresteerd, heeft voorgesteld. Die bescheidenheid heeft er zeker toe bijgedragen dat ze een luisterend oor vond bij haar CEO en haar interne klanten en om een juridisch team samen te stellen. Ze leidt dat team met veel aandacht voor het welzijn en de persoonlijke ontwikkeling van elk teamlid. Haar enthousiaste aanpak werkt ongetwijfeld zeer motiverend.

Marleen Vandendriessche heeft bovendien aangetoond dat enkele doordachte ingrepen een bedrijfsjuridische dienst in staat kunnen stellen een onmisbare schakel te worden bij het realiseren van de bedrijfsobjectieven.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content