De Employment, Compensation & Benefits and Pensions-praktijk van 11 juristen rond vennoot Filip Saelens behandelt individueel en collectief arbeidsrecht, dagdagelijks HR-advies, pensioen- en verloningsdossiers. Saelens is trouwens ook hoofd van het "Automotive team". Het team behandelt ondermeer dossiers voor Chevron Belgium, Bristol-Myers Squibb, BNP Paribas Fortis, Deutsche Bank, Nestlé en Akzo Nobel.

De jury hecht belang aan de goede samenwerking tussen arbeidsrechtspecialisten en fiscalisten, die bijvoorbeeld in pensioendossiers tot uiting komt. Loyens & Loeff kwam trouwens ook voor fiscaliteit als beste kantoor uit de bus in deze editie van Trends Legal Awards.

De jury benadrukt het innovatief karakter van Loyens & Loeff in dossiers rond "werkbaar werk", ondermeer voor de meer dan 1500 werknemers van een Belgische grootbank. De jury had ook lof voor "de innovatieve aanpak van dienstverlening en de cultuur van entrepreneurship". "De advocaten van Loeff & Loyens zijn snel, efficiënt, kennen de zakenwereld door en door en durven outside the box te denken." Ook de specifieke dienstverlening aan start-up bedrijven werd geapprecieerd.

Verder was er aandacht voor de eigen aanpak in Corporate Social Responsability, met ondermeer dienstverlening aan organisaties in de non-profit. Ook de activiteit op sociale media werd genoemd als een teken van de innovatieve aanpak van het kantoor.

De Employment, Compensation & Benefits and Pensions-praktijk van 11 juristen rond vennoot Filip Saelens behandelt individueel en collectief arbeidsrecht, dagdagelijks HR-advies, pensioen- en verloningsdossiers. Saelens is trouwens ook hoofd van het "Automotive team". Het team behandelt ondermeer dossiers voor Chevron Belgium, Bristol-Myers Squibb, BNP Paribas Fortis, Deutsche Bank, Nestlé en Akzo Nobel.De jury hecht belang aan de goede samenwerking tussen arbeidsrechtspecialisten en fiscalisten, die bijvoorbeeld in pensioendossiers tot uiting komt. Loyens & Loeff kwam trouwens ook voor fiscaliteit als beste kantoor uit de bus in deze editie van Trends Legal Awards. De jury benadrukt het innovatief karakter van Loyens & Loeff in dossiers rond "werkbaar werk", ondermeer voor de meer dan 1500 werknemers van een Belgische grootbank. De jury had ook lof voor "de innovatieve aanpak van dienstverlening en de cultuur van entrepreneurship". "De advocaten van Loeff & Loyens zijn snel, efficiënt, kennen de zakenwereld door en door en durven outside the box te denken." Ook de specifieke dienstverlening aan start-up bedrijven werd geapprecieerd.Verder was er aandacht voor de eigen aanpak in Corporate Social Responsability, met ondermeer dienstverlening aan organisaties in de non-profit. Ook de activiteit op sociale media werd genoemd als een teken van de innovatieve aanpak van het kantoor.