Dit team telt vijf partners. Blumberg was ondermeer adviseur bij de beursgang van bpost en heeft ook een sterk netwerk in de Antwerpse haven (Sea-Invest). Paul Van Hooghten is de specialist in private equity en fusies en overnames. Hij was ondermeer adviseur van S.W.I.F.T., Umicore en Jan De Nul. Corporate partner Eric Pottier, die ook zijn mannetje kan staan in de rechtszaal, adviseerde ondermeer AXA, Cobepa, Delhaize Group, Deutsche Bank, EDF en was een van de leidende advocaten in de Fortis-zaak. Arnaud Coibion leidt mee de energie-praktijkgroep en begeleidde fusies, overnames en private equity-transacties, ondermeer voor ENGIE (ex-GDF SUEZ), Solvay, Elia, Fluxys, Essent en Sanofi. De kersverse partner Philippe Remels heeft niet alleen expertise in fusies en overnames, maar ook in aandeelhoudersovereenkomsten en complexe herstructureringen.

2015 was weer een topjaar voor dit team, met als uitschieters de fusie van Delhaize en Ahold. Omdat het beide beursgenoteerde bedrijven waren in Nederland en België ging het echt om juridisch pionierswerk. Ook het Belgische onderdeel van de fusie tussen SAB Miller en AB InBev werden door Linklaters behandeld. Ook adviseerde Linklaters bij de overname van Cytec door Solvay.

Volgens de jury waren de betrokken teams in deze transacties zeer "hands-on". "Ze behielden ten allen tijde het overzicht en gaven duidelijke adviezen aan de betrokken vennootschapsorganen. Het Belgische team heeft een grote stabiliteit en kan rekenen op een indrukwekkend internationaal netwerk."

Een jurylid noemt Linklaters "een topadvocatenkantoor voor complexe en verscheidene vennootschapsdossiers en dat voor Belgische en internationale bedrijven". "De jarenlange ervaring van meerdere advocaten op dit terrein is een belangrijk voordeel in vergelijking met andere kantoren", weet een collega. "Door de multidisciplinaire aanpak is het kantoor in staat een full service te verlenen in grote financiële, fusie- en overnamedossiers."

Dit team telt vijf partners. Blumberg was ondermeer adviseur bij de beursgang van bpost en heeft ook een sterk netwerk in de Antwerpse haven (Sea-Invest). Paul Van Hooghten is de specialist in private equity en fusies en overnames. Hij was ondermeer adviseur van S.W.I.F.T., Umicore en Jan De Nul. Corporate partner Eric Pottier, die ook zijn mannetje kan staan in de rechtszaal, adviseerde ondermeer AXA, Cobepa, Delhaize Group, Deutsche Bank, EDF en was een van de leidende advocaten in de Fortis-zaak. Arnaud Coibion leidt mee de energie-praktijkgroep en begeleidde fusies, overnames en private equity-transacties, ondermeer voor ENGIE (ex-GDF SUEZ), Solvay, Elia, Fluxys, Essent en Sanofi. De kersverse partner Philippe Remels heeft niet alleen expertise in fusies en overnames, maar ook in aandeelhoudersovereenkomsten en complexe herstructureringen.2015 was weer een topjaar voor dit team, met als uitschieters de fusie van Delhaize en Ahold. Omdat het beide beursgenoteerde bedrijven waren in Nederland en België ging het echt om juridisch pionierswerk. Ook het Belgische onderdeel van de fusie tussen SAB Miller en AB InBev werden door Linklaters behandeld. Ook adviseerde Linklaters bij de overname van Cytec door Solvay.Volgens de jury waren de betrokken teams in deze transacties zeer "hands-on". "Ze behielden ten allen tijde het overzicht en gaven duidelijke adviezen aan de betrokken vennootschapsorganen. Het Belgische team heeft een grote stabiliteit en kan rekenen op een indrukwekkend internationaal netwerk."Een jurylid noemt Linklaters "een topadvocatenkantoor voor complexe en verscheidene vennootschapsdossiers en dat voor Belgische en internationale bedrijven". "De jarenlange ervaring van meerdere advocaten op dit terrein is een belangrijk voordeel in vergelijking met andere kantoren", weet een collega. "Door de multidisciplinaire aanpak is het kantoor in staat een full service te verlenen in grote financiële, fusie- en overnamedossiers."