De jury motiveert dat " in tegenstelling tot andere kantoren Olswang het brede spectrum van informaticarecht, het intellectuele eigendomsrecht en mediarechtactief is". "Dat gebeurt door een team van vennoten dat deze materies uitgebalanceerd aanpakt".

Het rapport looft ook de sterke investering in nieuwe technologieën. "Het kantoor lijkt helemaal vooruit te lopen met de cloud-platformen, -diensten, en -infrastructuur", klinkt het. "Het heeft goede contacten met de industrie en die worden omgezet in sterke opinies en adviezen."

"Het type van transacties, cliënten en de brede waaier van diensten die Olswang aanbiedt is zeer indrukwekkend," aldus een jurylid. "Dat geldt ook voor praktijkwerk over regelgeving. Olswang toont leiderschap."

De jury motiveert dat " in tegenstelling tot andere kantoren Olswang het brede spectrum van informaticarecht, het intellectuele eigendomsrecht en mediarechtactief is". "Dat gebeurt door een team van vennoten dat deze materies uitgebalanceerd aanpakt".Het rapport looft ook de sterke investering in nieuwe technologieën. "Het kantoor lijkt helemaal vooruit te lopen met de cloud-platformen, -diensten, en -infrastructuur", klinkt het. "Het heeft goede contacten met de industrie en die worden omgezet in sterke opinies en adviezen.""Het type van transacties, cliënten en de brede waaier van diensten die Olswang aanbiedt is zeer indrukwekkend," aldus een jurylid. "Dat geldt ook voor praktijkwerk over regelgeving. Olswang toont leiderschap."