. Het advocatenkantoor werd onder meer geprezen om zijn meertalige en multiculturele team, met een sterke poolwerking. Het zijn stuk voor stuk competente advocaten met een pragmatische insteek.

NautaDutilh heeft een Benelux-arbitrageteam, waarin via opleidingen kennis wordt doorgegeven en aandacht wordt besteed aan alternatieve geschillenregeling en bemiddeling.

Het advocatenkantoor is sterk in bemiddeling en stuurt aan op dadingen, zelfs na het inleiden van een procedure. NautaDutilh heeft een opmerkelijke 'out of the box'-aanpak.

Het team bestaat uit elf advocaten en groeit nog aan. In 2014 waren deze advocaten verantwoordelijk voor een heel sterk dossier over het liftenkartel.

. Het advocatenkantoor werd onder meer geprezen om zijn meertalige en multiculturele team, met een sterke poolwerking. Het zijn stuk voor stuk competente advocaten met een pragmatische insteek.NautaDutilh heeft een Benelux-arbitrageteam, waarin via opleidingen kennis wordt doorgegeven en aandacht wordt besteed aan alternatieve geschillenregeling en bemiddeling.Het advocatenkantoor is sterk in bemiddeling en stuurt aan op dadingen, zelfs na het inleiden van een procedure. NautaDutilh heeft een opmerkelijke 'out of the box'-aanpak.Het team bestaat uit elf advocaten en groeit nog aan. In 2014 waren deze advocaten verantwoordelijk voor een heel sterk dossier over het liftenkartel.