Liedekerke is ook een van de weinige kantoren dat zich nog sterkt toelegt op financiële regelgeving en daar ook een grondige kennis van heeft. Vooral in kennis van het financiële consumentenrecht (MiFID) blinkt het advocatenkantoor uit.

Zijn project over mobiele betalingen is vrij uniek en vergt een multidisciplinaire benadering die weinig kantoren kunnen aanbieden. Het kantoor heeft daarmee in enkele jaren tijd een vaste plaats veroverd in een domein dat traditioneel bediend werd door Angelsaksische kantoren en de Big Four. Dat verdient veel lof.

Liedekerke heeft een sterke focus op praktische, oplossingsgerichte adviezen. Die zijn enerzijds gebaseerd op een interne visie: investeringen in medewerkers en leiderschap om zo de toekomst te verzekeren. Een van de sterktes is het zoeken naar een team met verschillende types van advocaten en met een verschillende achtergrond. Anderzijds zijn de adviezen gebaseerd op een externe visie: investeren in het begrijpen van de klant en de dienstverlening door een aanpak op maat via detachering en workshops.

Liedekerke werd ook geroemd voor zijn duidelijkheid en een zekere bescheidenheid.

Liedekerke is ook een van de weinige kantoren dat zich nog sterkt toelegt op financiële regelgeving en daar ook een grondige kennis van heeft. Vooral in kennis van het financiële consumentenrecht (MiFID) blinkt het advocatenkantoor uit.Zijn project over mobiele betalingen is vrij uniek en vergt een multidisciplinaire benadering die weinig kantoren kunnen aanbieden. Het kantoor heeft daarmee in enkele jaren tijd een vaste plaats veroverd in een domein dat traditioneel bediend werd door Angelsaksische kantoren en de Big Four. Dat verdient veel lof.Liedekerke heeft een sterke focus op praktische, oplossingsgerichte adviezen. Die zijn enerzijds gebaseerd op een interne visie: investeringen in medewerkers en leiderschap om zo de toekomst te verzekeren. Een van de sterktes is het zoeken naar een team met verschillende types van advocaten en met een verschillende achtergrond. Anderzijds zijn de adviezen gebaseerd op een externe visie: investeren in het begrijpen van de klant en de dienstverlening door een aanpak op maat via detachering en workshops.Liedekerke werd ook geroemd voor zijn duidelijkheid en een zekere bescheidenheid.