Cofinimmo deed bijvoorbeeld een beroep op NautaDutilh bij de onderhandelingen over een gebouw voor Stad Mechelen. Het kantoor werkte ook mee aan de kapitaalverhoging van 285 miljoen euro door Cofinimmo. Het kantoor adviseerde Actiris bij de huur van de Astro Tower in het centrum van Brussel. NautaDutilh stond ook het infrastructuurfonds Macquarie bij in de design, build, finance, maintenance-constructie over de gevangenis van Haren. Ook was het betrokken bij de verkoop van hotels, zoals het Antwerpse Radisson Blu en Park Inn Antwerp. In Bergen stond het kantoor City Mall bij in de ontwikkeling van een winkelcentrum en de IKEA. Codic doet een beroep op NautaDutilh bij de verhuur van een tweede kantoorgebouw rond de luchthaven aan KPMG. NautaDutilh werkt voor Holiday Inn Hotel in Gent bij de ontwikkeling van de Gentse The Loop aan Flanders Expo.

Een jurylid: "Dit team verenigt alle specialiteiten die eigen zijn aan juridisch advies over aanneming en vastgoed. Het is niet voldoende om als vastgoedadviseur transactioneel, fiscaal en contractueel sterk te staan, maar een kantoor moet ook op administratiefrechtelijk vlak en in geschillen de nodige bagage hebben. Omdat het kantoor zoveel zaken bij een groot aantal klanten behandelt, geeft het een uitgebreid gamma van knowhow, waar ook andere cliënten van genieten."

"Het partnerteam verenigt alle nodige specialisaties om met kennis en ervaring hun klanten advies te verlenen", aldus een jurylid. "Het onderscheidt zich door de eenvoud in aanpak: als een partner, met kennis van de sector en pragmatisch. De advocaten combineren op een intelligente manier de academische en zakelijke knowhow en houden via een feedback-systeem een vinger aan de pols van de klant. Tenslotte verlenen ze diensten aan quasi het volledige spectrum aan spelers op de aannemings- en vastgoedmarkt. Ze behandelen een breed uiteenlopend geheel aan juridische vragen: PPS, huurzaken, vastgoedontwikkeling, koop, verkoop en financiering."

NautaDutilh levert volgens een jurylid "een goed bewijs van kwaliteit omdat het lange termijn- relaties kan opbouwen. Als je dan nog eens opnieuw nieuwe projecten kan aantrekken dan heb je aangetoond dat er professioneel wordt gewerkt." "Dat het bereid is samen met de cliënten een risico te delen, door de hoogte van het ereloon te laten afhangen van het slagen van een transactie, geeft ook aan dat het kantoor meedenkt met de klant. Een ander sterk punt is het pragmatisme van het vastgoedteam."

Cofinimmo deed bijvoorbeeld een beroep op NautaDutilh bij de onderhandelingen over een gebouw voor Stad Mechelen. Het kantoor werkte ook mee aan de kapitaalverhoging van 285 miljoen euro door Cofinimmo. Het kantoor adviseerde Actiris bij de huur van de Astro Tower in het centrum van Brussel. NautaDutilh stond ook het infrastructuurfonds Macquarie bij in de design, build, finance, maintenance-constructie over de gevangenis van Haren. Ook was het betrokken bij de verkoop van hotels, zoals het Antwerpse Radisson Blu en Park Inn Antwerp. In Bergen stond het kantoor City Mall bij in de ontwikkeling van een winkelcentrum en de IKEA. Codic doet een beroep op NautaDutilh bij de verhuur van een tweede kantoorgebouw rond de luchthaven aan KPMG. NautaDutilh werkt voor Holiday Inn Hotel in Gent bij de ontwikkeling van de Gentse The Loop aan Flanders Expo.Een jurylid: "Dit team verenigt alle specialiteiten die eigen zijn aan juridisch advies over aanneming en vastgoed. Het is niet voldoende om als vastgoedadviseur transactioneel, fiscaal en contractueel sterk te staan, maar een kantoor moet ook op administratiefrechtelijk vlak en in geschillen de nodige bagage hebben. Omdat het kantoor zoveel zaken bij een groot aantal klanten behandelt, geeft het een uitgebreid gamma van knowhow, waar ook andere cliënten van genieten.""Het partnerteam verenigt alle nodige specialisaties om met kennis en ervaring hun klanten advies te verlenen", aldus een jurylid. "Het onderscheidt zich door de eenvoud in aanpak: als een partner, met kennis van de sector en pragmatisch. De advocaten combineren op een intelligente manier de academische en zakelijke knowhow en houden via een feedback-systeem een vinger aan de pols van de klant. Tenslotte verlenen ze diensten aan quasi het volledige spectrum aan spelers op de aannemings- en vastgoedmarkt. Ze behandelen een breed uiteenlopend geheel aan juridische vragen: PPS, huurzaken, vastgoedontwikkeling, koop, verkoop en financiering."NautaDutilh levert volgens een jurylid "een goed bewijs van kwaliteit omdat het lange termijn- relaties kan opbouwen. Als je dan nog eens opnieuw nieuwe projecten kan aantrekken dan heb je aangetoond dat er professioneel wordt gewerkt." "Dat het bereid is samen met de cliënten een risico te delen, door de hoogte van het ereloon te laten afhangen van het slagen van een transactie, geeft ook aan dat het kantoor meedenkt met de klant. Een ander sterk punt is het pragmatisme van het vastgoedteam."