De lijst van landen met snelst groeiende bedrijven wordt aangevoerd door het Verenigd Koninkrijk (58 bedrijven), gevolgd door Duitsland (36) en Nederland (33). Portugal (18) en Italië (16) vervolledigen de top vijf.

De snelste groeier in 2010 was het Britse bouwbedrijf Mears Group. De Nederlandse supermarktketen Jumbo en het Franse Webhelp, een internationaal callcenter, staan respectievelijk op plaatsen twee en drie.

België telt vijf bedrijven in de Europese lijst met snelst groeiende ondernemingen. Het gaat om het Brugse dienstenchequebedrijf Diensten-Aan-Huis (op plaats 35), Unifrost, een producent van diepvriesgroenten uit Koolskamp (plaats 90), het Brusselse communicatiebureau Mostra (123), sociaalnetwerksite Netlog uit Gent (151) en Renson, een fabrikant van ventilatiesystemen uit Waregem (181).

De rangschikking houdt rekening met groei in omzet en werknemers, maar ook met inspanningen voor meer duurzaamheid en het stimuleren van werkgelegenheid.

De lijst van landen met snelst groeiende bedrijven wordt aangevoerd door het Verenigd Koninkrijk (58 bedrijven), gevolgd door Duitsland (36) en Nederland (33). Portugal (18) en Italië (16) vervolledigen de top vijf. De snelste groeier in 2010 was het Britse bouwbedrijf Mears Group. De Nederlandse supermarktketen Jumbo en het Franse Webhelp, een internationaal callcenter, staan respectievelijk op plaatsen twee en drie. België telt vijf bedrijven in de Europese lijst met snelst groeiende ondernemingen. Het gaat om het Brugse dienstenchequebedrijf Diensten-Aan-Huis (op plaats 35), Unifrost, een producent van diepvriesgroenten uit Koolskamp (plaats 90), het Brusselse communicatiebureau Mostra (123), sociaalnetwerksite Netlog uit Gent (151) en Renson, een fabrikant van ventilatiesystemen uit Waregem (181). De rangschikking houdt rekening met groei in omzet en werknemers, maar ook met inspanningen voor meer duurzaamheid en het stimuleren van werkgelegenheid.