Volgens de kranten van Mediahuis biedt Belfius Proximusklanten via een digitaal platform een 'exclusief, innovatief en aantrekkelijk digitaal bankaanbod' aan. 'Honderd procent digitaal en mobiel. En met een basisaanbod dat volledig cashless zal zijn', aldus de bank.

Omgekeerd kunnen klanten van Belfius een beroep doen op een specifiek aanbod van Proximus. Zo probeert de bank haar klanten een voordeliger telecomabonnement te verkopen en ook andere voordelen aan te bieden. Al zul je met een defecte smartphone nog altijd naar de Proximus- of andere winkel moeten gaan.

Volgens de kranten van Mediahuis biedt Belfius Proximusklanten via een digitaal platform een 'exclusief, innovatief en aantrekkelijk digitaal bankaanbod' aan. 'Honderd procent digitaal en mobiel. En met een basisaanbod dat volledig cashless zal zijn', aldus de bank. Omgekeerd kunnen klanten van Belfius een beroep doen op een specifiek aanbod van Proximus. Zo probeert de bank haar klanten een voordeliger telecomabonnement te verkopen en ook andere voordelen aan te bieden. Al zul je met een defecte smartphone nog altijd naar de Proximus- of andere winkel moeten gaan.