Samen gaan ze hoogwaardige staaldraad verensystemen voor matraskernen ontwikkelen en produceren, luidt het in een persbericht. 'Bekaert gaat de staaldraadtechnologie en regionale marktkennis leveren, terwijl AGRO zorgt voor staalverentechnologie en sectorale marktknowhow.'

Financiële details over de samenwerking werden niet meegedeeld.

De samenwerking resulteert in een gloednieuwe productiesite in Barranquilla, in Colombia. De productie zou er nog voor de zomer moeten starten. Klanten zijn matrasproducenten en meubelbekleders in Centraal-Amerika en de Caraïben, klinkt het.

Bekaert is in Latijns-Amerika al actief in Ecuador (IdealAlambrec), Costa Rica (BIA Alambres), Venezuela (Vicson) en Colombia (Proalco).

Samen gaan ze hoogwaardige staaldraad verensystemen voor matraskernen ontwikkelen en produceren, luidt het in een persbericht. 'Bekaert gaat de staaldraadtechnologie en regionale marktkennis leveren, terwijl AGRO zorgt voor staalverentechnologie en sectorale marktknowhow.'Financiële details over de samenwerking werden niet meegedeeld. De samenwerking resulteert in een gloednieuwe productiesite in Barranquilla, in Colombia. De productie zou er nog voor de zomer moeten starten. Klanten zijn matrasproducenten en meubelbekleders in Centraal-Amerika en de Caraïben, klinkt het. Bekaert is in Latijns-Amerika al actief in Ecuador (IdealAlambrec), Costa Rica (BIA Alambres), Venezuela (Vicson) en Colombia (Proalco).