Bekaert overtreft in het derde kwartaal de prognoses van de analisten geraadpleegd door Bloomberg die rekening hielden met een omzet van 808,8 miljoen euro. De omzet ligt met 866 miljoen drie procent hoger dan het tweede kwartaal 2010.

Er is vooral omzetgroei in Latijns-Amerika en Pacifisch Azië. Na een sterk derde kwartaal verwacht Bekaert dat de geconsolideerde omzet van het vierde kwartaal in lijn zal liggen met de gemiddelde kwartaalomzet in de eerste helft van 2010.

Aanwijzingen voor een meer gematigde groei in de komende maanden zijn de traditionele seizoenseffecten, verwachte negatieve wisselkoerseffecten en de maatregelen gericht op gecontroleerde groei in China.

Bekaert overtreft in het derde kwartaal de prognoses van de analisten geraadpleegd door Bloomberg die rekening hielden met een omzet van 808,8 miljoen euro. De omzet ligt met 866 miljoen drie procent hoger dan het tweede kwartaal 2010. Er is vooral omzetgroei in Latijns-Amerika en Pacifisch Azië. Na een sterk derde kwartaal verwacht Bekaert dat de geconsolideerde omzet van het vierde kwartaal in lijn zal liggen met de gemiddelde kwartaalomzet in de eerste helft van 2010. Aanwijzingen voor een meer gematigde groei in de komende maanden zijn de traditionele seizoenseffecten, verwachte negatieve wisselkoerseffecten en de maatregelen gericht op gecontroleerde groei in China.