Dat schrijft De Standaard.

In zijn ontslagbrief haalt Thierry Breyne onder meer zijn werkomstandigheden aan als reden voor zijn vertrek. Zo meldt hij een gebrek aan financiële middelen en mensen om zijn visie op de taken van het DVIS te realiseren. Ook het statuut van het personeel, dat onder de FOD Mobiliteit valt, zit hem dwars.

Zelf wenst Breyne geen toelichting te geven. Hij zegt te verhuizen "om een persoonlijke reden". Voogdijminister Willy Borsus (MR) laat weten dat "de menselijke en financiële middelen momenteel voldoende zijn om de belangrijke opdracht van de DVIS uit te voeren."

(Belga/RR)

Dat schrijft De Standaard.In zijn ontslagbrief haalt Thierry Breyne onder meer zijn werkomstandigheden aan als reden voor zijn vertrek. Zo meldt hij een gebrek aan financiële middelen en mensen om zijn visie op de taken van het DVIS te realiseren. Ook het statuut van het personeel, dat onder de FOD Mobiliteit valt, zit hem dwars. Zelf wenst Breyne geen toelichting te geven. Hij zegt te verhuizen "om een persoonlijke reden". Voogdijminister Willy Borsus (MR) laat weten dat "de menselijke en financiële middelen momenteel voldoende zijn om de belangrijke opdracht van de DVIS uit te voeren." (Belga/RR)