De productie in de fabriek met circa 3.000 werknemers zal normaal gezien volgende week herstarten en geleidelijk aan opgevoerd worden. De gezondheid van het personeel heeft "de hoogste prioriteit", klinkt het.

Het is niet de eerste keer dat de productie stil komt te liggen bij Audi Brussels. In november vorig jaar lag de band al een week stil.

De woordvoerder zegt dat verschillende maatregelen zijn genomen in de fabriek om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Mondmaskers zijn verplicht, er staan plexiwanden, er is ontsmettingsgel en de fabriek heeft een eigen testcentrum. Medewerkers krijgen ook twee gratis zelftesten per week.

De productie in de fabriek met circa 3.000 werknemers zal normaal gezien volgende week herstarten en geleidelijk aan opgevoerd worden. De gezondheid van het personeel heeft "de hoogste prioriteit", klinkt het. Het is niet de eerste keer dat de productie stil komt te liggen bij Audi Brussels. In november vorig jaar lag de band al een week stil. De woordvoerder zegt dat verschillende maatregelen zijn genomen in de fabriek om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Mondmaskers zijn verplicht, er staan plexiwanden, er is ontsmettingsgel en de fabriek heeft een eigen testcentrum. Medewerkers krijgen ook twee gratis zelftesten per week.