De elektrische vliegtuigen, met plaats voor twee personen, werden gebouwd door het Sloveense bedrijf Pipistrel. Dat beschikt als enige over een certificering voor elektrische toestellen. Door de beperkte perimeter, worden ze ingezet om te leren vliegen.

ASL Group is al jaren op Liege Airport actief met cargovluchten, maar gaat er nu ook zakenvluchten inleggen. De luchtvaartgroep gaat er acht toestellen stationeren, en er is ook een nieuwe - duurzame - terminal gebouwd. De investering bedraagt zo'n 7 miljoen euro.

De elektrische vliegtuigen, met plaats voor twee personen, werden gebouwd door het Sloveense bedrijf Pipistrel. Dat beschikt als enige over een certificering voor elektrische toestellen. Door de beperkte perimeter, worden ze ingezet om te leren vliegen. ASL Group is al jaren op Liege Airport actief met cargovluchten, maar gaat er nu ook zakenvluchten inleggen. De luchtvaartgroep gaat er acht toestellen stationeren, en er is ook een nieuwe - duurzame - terminal gebouwd. De investering bedraagt zo'n 7 miljoen euro.