Dat schrijft De Tijd.

Vorige week raakte bekend dat PAI zich aan het voorbereiden was om de Belgische outdoor-winkelketen uit te kopen. De deal is nu rond, maar een bedrag werd niet vrijgegeven.

AS Adventure is in handen van Lion Capital (85%), van stichter Emile Lathouwers (10%) en van het management (5%). De keten heeft winkels in België, Nederland en het Verenigd Koninkrijk. In 2013 boekte AS Adventure nog een recordomzet van 360 miljoen euro.

Het Franse PAI is een van de grootste private-equityspelers in Europa. Het is onder andere eigenaar van de lingerieketen Hunkemöller, van de Franse producent van foie gras Labeyrie en van de afhandelaar Swissport.

(Belga/RR)

Dat schrijft De Tijd.Vorige week raakte bekend dat PAI zich aan het voorbereiden was om de Belgische outdoor-winkelketen uit te kopen. De deal is nu rond, maar een bedrag werd niet vrijgegeven. AS Adventure is in handen van Lion Capital (85%), van stichter Emile Lathouwers (10%) en van het management (5%). De keten heeft winkels in België, Nederland en het Verenigd Koninkrijk. In 2013 boekte AS Adventure nog een recordomzet van 360 miljoen euro. Het Franse PAI is een van de grootste private-equityspelers in Europa. Het is onder andere eigenaar van de lingerieketen Hunkemöller, van de Franse producent van foie gras Labeyrie en van de afhandelaar Swissport. (Belga/RR)