Dat schrijft Gazet van Antwerpen.

De schulden bestaan vooral uit boetes bij de Bijzondere Belastinginspectie die werden opgelopen na geknoei met facturen. Maar voorts is er ook sprake van wanbeleid, achterstallige betalingen bij banken en energieleveranciers. Begin dit jaar dreigde de energiemaatschappij de elektriciteit van de horecazaken zelfs af te sluiten.

'Schuld van managers'

Ook brasserie Moskou, eveneens eigendom van Jo Peeters, zit in zware financiële problemen. "Maar als we een redelijk gesprek hebben met de Bijzondere Belastinginspectie, is die zaak nog te redden", zegt Peeters. Hij legt de verantwoordelijkheid voor de enorme schuldenberg bij zijn managers.

Nero, Berlin, Hangar 41 en Brasserie Van Loock staan apart te koop op de vastgoedwebsite van Troostwijk NV. Er wordt gemikt op een opbrengst van minstens 2 miljoen euro voor de vier zaken samen.

(Belga/RR)

Dat schrijft Gazet van Antwerpen.De schulden bestaan vooral uit boetes bij de Bijzondere Belastinginspectie die werden opgelopen na geknoei met facturen. Maar voorts is er ook sprake van wanbeleid, achterstallige betalingen bij banken en energieleveranciers. Begin dit jaar dreigde de energiemaatschappij de elektriciteit van de horecazaken zelfs af te sluiten. Ook brasserie Moskou, eveneens eigendom van Jo Peeters, zit in zware financiële problemen. "Maar als we een redelijk gesprek hebben met de Bijzondere Belastinginspectie, is die zaak nog te redden", zegt Peeters. Hij legt de verantwoordelijkheid voor de enorme schuldenberg bij zijn managers. Nero, Berlin, Hangar 41 en Brasserie Van Loock staan apart te koop op de vastgoedwebsite van Troostwijk NV. Er wordt gemikt op een opbrengst van minstens 2 miljoen euro voor de vier zaken samen.(Belga/RR)