Een van de negen voormalige eigenaren van AnazaoHealth, vorig jaar door Fagron overgenomen, eist 10 tot 20 miljoen dollar (9,1 tot 18,1 miljoen euro). Dat meldt het bedrijf in een persbericht.

De procedure met betrekking tot de overnametransactie werd in Florida opgestart op 18 juli tegen de nv Fagron, Fagron Holdings USA en sommige voormalige bestuurders van het bedrijf.

"Fagron bestrijdt de volledige claim en zal in de rechtbank in Florida reageren op deze claim", zegt het bedrijf. Fagron komt uit een financieel moeilijke periode na tegenvallende Amerikaanse overnames.

Het bedrijf was vroeger onderdeel van Omega Pharma, opgericht door Marc Coucke. Die laatste is een van de private investeerders die het bedrijf inmiddels opnieuw zuurstof heeft gegeven. (Belga/BO)

Een van de negen voormalige eigenaren van AnazaoHealth, vorig jaar door Fagron overgenomen, eist 10 tot 20 miljoen dollar (9,1 tot 18,1 miljoen euro). Dat meldt het bedrijf in een persbericht.De procedure met betrekking tot de overnametransactie werd in Florida opgestart op 18 juli tegen de nv Fagron, Fagron Holdings USA en sommige voormalige bestuurders van het bedrijf. "Fagron bestrijdt de volledige claim en zal in de rechtbank in Florida reageren op deze claim", zegt het bedrijf. Fagron komt uit een financieel moeilijke periode na tegenvallende Amerikaanse overnames. Het bedrijf was vroeger onderdeel van Omega Pharma, opgericht door Marc Coucke. Die laatste is een van de private investeerders die het bedrijf inmiddels opnieuw zuurstof heeft gegeven. (Belga/BO)