"Er is een akkoord over de eindejaarspremie, die bovenop de verbrekeningsvergoeding komt", zegt Kennes. Hij verwacht dat de ochtendploeg opnieuw aan het werk gaat.

"De tekst die is opgesteld met de sociaal bemiddelaar is een technische tekst. We leggen uit aan het personeel wat dat inhoudt en werken aan de communicatie daarvan", zegt de vakbondsman nog.

Kennes verwacht dat de ochtendploeg omstreeks 10.30 uur weer volledig aan het werk zal gaan, nadat woensdag een spontane staking uitbrak bij de Antwerpse autofabriek.

"Er is een akkoord over de eindejaarspremie, die bovenop de verbrekeningsvergoeding komt", zegt Kennes. Hij verwacht dat de ochtendploeg opnieuw aan het werk gaat. "De tekst die is opgesteld met de sociaal bemiddelaar is een technische tekst. We leggen uit aan het personeel wat dat inhoudt en werken aan de communicatie daarvan", zegt de vakbondsman nog. Kennes verwacht dat de ochtendploeg omstreeks 10.30 uur weer volledig aan het werk zal gaan, nadat woensdag een spontane staking uitbrak bij de Antwerpse autofabriek.