De aandeelhouders van het pas opgerichte bedrijf zijn KLM en het Ierse CityJet. Zij brachten een startkapitaal samen van 61.500 euro, waarvan één derde door KLM en de overige twee derden door CityJet met hoofdzetel in Dublin.

Air Antwerp hoopt dit najaar van start te kunnen gaan met één Fokker 50, een toesteltype met plaats voor vijftig passagiers dat destijds ook door VLM Airlines werd gebruikt op de korte verbindingen. De regionale luchtvaartmaatschappij hoopt ook een aantal ex-werknemers van VLM aan te trekken. Dat bedrijf ging in vereffening nadat er geen overnemer werd gevonden.

De aandeelhouders van het pas opgerichte bedrijf zijn KLM en het Ierse CityJet. Zij brachten een startkapitaal samen van 61.500 euro, waarvan één derde door KLM en de overige twee derden door CityJet met hoofdzetel in Dublin. Air Antwerp hoopt dit najaar van start te kunnen gaan met één Fokker 50, een toesteltype met plaats voor vijftig passagiers dat destijds ook door VLM Airlines werd gebruikt op de korte verbindingen. De regionale luchtvaartmaatschappij hoopt ook een aantal ex-werknemers van VLM aan te trekken. Dat bedrijf ging in vereffening nadat er geen overnemer werd gevonden.