Aertssen Group, Cegeka, Destiny en Heylen Group genomineerd voor Onderneming van het Jaar

© belga

Aertssen Group (Stabroek), Cegeka (Hasselt), Destiny (Zaventem) en Heylen Group (Herentals) zijn dit jaar genomineerd voor de prijs van ‘Onderneming van het Jaar’, die EY, in samenwerking met De Tijd en BNP Paribas Fortis, voor de 27ste keer organiseert. Dat meldt EY maandag. De prijs zal op 7 december uitgereikt worden.

De finalisten werden door EY geselecteerd op basis van vastgelegde selectiecriteria, zoals de groei en financiële resultaten van het bedrijf, ondernemerschap, internationalisering, innovatie en deugdelijk bestuur. De grootte en omzet van de onderneming spelen ook een rol, maar slechts in mindere mate.

‘De Belgische ondernemingen werden het afgelopen anderhalf jaar voor ongeziene uitdagingen geplaatst. De volharding en flexibiliteit die Aertssen Group, Cegeka, Destiny en Heylen Group aan de dag hebben gelegd, maakt dat zij hun nominatie voor ‘Onderneming van het Jaar’ 2021 meer dan verdiend in de wacht gesleept hebben’, aldus Rudi Braes, Vice-Chair EY EMEIA.

De professionele jury, met vertegenwoordigers uit de top van het Belgische bedrijfsleven en de academische wereld, wordt voorgezeten door Michèle Sioen. De winnaar van dit jaar, die het West-Vlaamse Stow opvolgt, zal worden bekendgemaakt op dinsdag 7 december.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content