De finalisten werden door EY geselecteerd op basis van vastgelegde selectiecriteria, zoals de groei en financiële resultaten van het bedrijf, ondernemerschap, internationalisering, innovatie en deugdelijk bestuur. De grootte en omzet van de onderneming spelen ook een rol, maar slechts in mindere mate.

'De Belgische ondernemingen werden het afgelopen anderhalf jaar voor ongeziene uitdagingen geplaatst. De volharding en flexibiliteit die Aertssen Group, Cegeka, Destiny en Heylen Group aan de dag hebben gelegd, maakt dat zij hun nominatie voor 'Onderneming van het Jaar' 2021 meer dan verdiend in de wacht gesleept hebben', aldus Rudi Braes, Vice-Chair EY EMEIA.

De professionele jury, met vertegenwoordigers uit de top van het Belgische bedrijfsleven en de academische wereld, wordt voorgezeten door Michèle Sioen. De winnaar van dit jaar, die het West-Vlaamse Stow opvolgt, zal worden bekendgemaakt op dinsdag 7 december.

De finalisten werden door EY geselecteerd op basis van vastgelegde selectiecriteria, zoals de groei en financiële resultaten van het bedrijf, ondernemerschap, internationalisering, innovatie en deugdelijk bestuur. De grootte en omzet van de onderneming spelen ook een rol, maar slechts in mindere mate. 'De Belgische ondernemingen werden het afgelopen anderhalf jaar voor ongeziene uitdagingen geplaatst. De volharding en flexibiliteit die Aertssen Group, Cegeka, Destiny en Heylen Group aan de dag hebben gelegd, maakt dat zij hun nominatie voor 'Onderneming van het Jaar' 2021 meer dan verdiend in de wacht gesleept hebben', aldus Rudi Braes, Vice-Chair EY EMEIA. De professionele jury, met vertegenwoordigers uit de top van het Belgische bedrijfsleven en de academische wereld, wordt voorgezeten door Michèle Sioen. De winnaar van dit jaar, die het West-Vlaamse Stow opvolgt, zal worden bekendgemaakt op dinsdag 7 december.