De winst van de Zwitserse uitzendreus kwam uit op 97 miljoen euro. Een jaar geleden was er nog een verlies van 147 miljoen euro. Het resultaat is hoger dan analisten hadden verwacht.

De omzet groeide 29 pct tot 4,65 miljard euro, onder meer geholpen door overnames.

Adecco kon profiteren van de aantrekkende economische activiteit in belangrijke markten als Duitsland, Frankrijk en de VS waar bedrijven opnieuw meer tijdelijke werkkrachten aannemen om aan de vraag te voldoen. In de Benelux was er een omzetgroei van 12 procent.

Volgens De Maeseneire zijn er geen indicaties van een vertraging en is de vraag robuust in de meeste markten.

De winst van de Zwitserse uitzendreus kwam uit op 97 miljoen euro. Een jaar geleden was er nog een verlies van 147 miljoen euro. Het resultaat is hoger dan analisten hadden verwacht. De omzet groeide 29 pct tot 4,65 miljard euro, onder meer geholpen door overnames. Adecco kon profiteren van de aantrekkende economische activiteit in belangrijke markten als Duitsland, Frankrijk en de VS waar bedrijven opnieuw meer tijdelijke werkkrachten aannemen om aan de vraag te voldoen. In de Benelux was er een omzetgroei van 12 procent. Volgens De Maeseneire zijn er geen indicaties van een vertraging en is de vraag robuust in de meeste markten.