De transactie is wel nog onderworpen aan de goedkeuring van de toezichthouders, meer bepaald de Nationale Bank van België. De operatie zou in de eerste helft van 2018 kunnen worden afgerond.

Sipef richtte de verzekeringsagentuur Bracht, Deckers & Mackelbert (BDM) in 1934 op. Assurances Continentales - Continentale Verzekeringen (Asco) werd later opgericht als een gespecialiseerde verzekeringsmaatschappij. AvH trad in 2000 in het kapitaal.

BDM-Asco specialiseerde zich in marine- en 'property & casualty'-verzekeringen. Vorig jaar was de maatschappij goed voor een premievolume van 52,7 miljoen euro. Verwacht wordt dat de activiteiten in de toekomst verder zullen groeien, door de Europese expansie van The Navigators Group, staat in het persbericht.

De transactie is wel nog onderworpen aan de goedkeuring van de toezichthouders, meer bepaald de Nationale Bank van België. De operatie zou in de eerste helft van 2018 kunnen worden afgerond.Sipef richtte de verzekeringsagentuur Bracht, Deckers & Mackelbert (BDM) in 1934 op. Assurances Continentales - Continentale Verzekeringen (Asco) werd later opgericht als een gespecialiseerde verzekeringsmaatschappij. AvH trad in 2000 in het kapitaal.BDM-Asco specialiseerde zich in marine- en 'property & casualty'-verzekeringen. Vorig jaar was de maatschappij goed voor een premievolume van 52,7 miljoen euro. Verwacht wordt dat de activiteiten in de toekomst verder zullen groeien, door de Europese expansie van The Navigators Group, staat in het persbericht.