AvH controleerde via Sofinim 10,53 procent in Atenor. Dat belang wordt nu voor 26,7 miljoen euro verkocht aan de referentie-aandeelhouders: Atenor-CEO Stéphan Sonneville, 3D, Luxempart en Alva. De verkoop levert AvH een meerwaarde op van 8,7 miljoen euro.

AvH was via Sofinim meer dan twintig jaar aandeelhouder van Atenor, maar de Antwerpse holding wil zich in de toekomst concentreren op een beperkter aantal participaties, zo klinkt het. Ze blijft wel actief in vastgoed, onder meer met Extensa.

Atenor wil op zijn beurt sterk present blijven in Brussel, maar breidde de jongste jaren ook internationaal uit, met activiteiten in Luxemburg, Boedapest en Boekarest en eerste projecten in Parijs en Warschau.

AvH controleerde via Sofinim 10,53 procent in Atenor. Dat belang wordt nu voor 26,7 miljoen euro verkocht aan de referentie-aandeelhouders: Atenor-CEO Stéphan Sonneville, 3D, Luxempart en Alva. De verkoop levert AvH een meerwaarde op van 8,7 miljoen euro. AvH was via Sofinim meer dan twintig jaar aandeelhouder van Atenor, maar de Antwerpse holding wil zich in de toekomst concentreren op een beperkter aantal participaties, zo klinkt het. Ze blijft wel actief in vastgoed, onder meer met Extensa. Atenor wil op zijn beurt sterk present blijven in Brussel, maar breidde de jongste jaren ook internationaal uit, met activiteiten in Luxemburg, Boedapest en Boekarest en eerste projecten in Parijs en Warschau.