Accessia Pharma installeert in Herstal kantoren, laboratoria en ruimte voor start-ups en kmo's in biotech. Dat heeft de voorzitter van de raad van bestuur van het bedrijf, Jean Smal, aangekondigd.

De site is 3.000 vierkante meter groot, waarvan 800 vierkante meter ingenomen wordt door zogenaamde cleanrooms om onderzoek te doen.

Accessia Pharma positioneert zich als een unieke structuur in Wallonië, waar biofarmabedrijven terecht kunnen om zich snel te ontwikkelen zonder te moeten investeren in gebouwen die voldoen aan de strikte standaarden om testen te doen.

Accessia Pharma installeert in Herstal kantoren, laboratoria en ruimte voor start-ups en kmo's in biotech. Dat heeft de voorzitter van de raad van bestuur van het bedrijf, Jean Smal, aangekondigd.De site is 3.000 vierkante meter groot, waarvan 800 vierkante meter ingenomen wordt door zogenaamde cleanrooms om onderzoek te doen. Accessia Pharma positioneert zich als een unieke structuur in Wallonië, waar biofarmabedrijven terecht kunnen om zich snel te ontwikkelen zonder te moeten investeren in gebouwen die voldoen aan de strikte standaarden om testen te doen.