Een interne mededeling van de bank leert dat er volgend jaar al 25 tot 950 reguliere arbeidsplaatsen zullen verdwijnen. Dat aantal loopt de daaropvolgende jaren op naar 975 tot 1375. De bank snoeit in het personeelsbestand als onderdeel van een kostenbesparing. Dat schrijft de Volkskrant.

Een woordvoerder liet alvast weten dat er ook in het buitenland jobs gaan sneuvelen. Alleen is het nog niet duidelijk of de bank ook banen gaat schrappen in België. "Het is nog niet te zeggen hoe groot het effectieve banenverlies gaat zijn in Nederland", klinkt het.

De Nederlandse bank telt 5 kantoren in ons land waaronder in Antwerpen en Kortrijk. (NS)

Een interne mededeling van de bank leert dat er volgend jaar al 25 tot 950 reguliere arbeidsplaatsen zullen verdwijnen. Dat aantal loopt de daaropvolgende jaren op naar 975 tot 1375. De bank snoeit in het personeelsbestand als onderdeel van een kostenbesparing. Dat schrijft de Volkskrant. Een woordvoerder liet alvast weten dat er ook in het buitenland jobs gaan sneuvelen. Alleen is het nog niet duidelijk of de bank ook banen gaat schrappen in België. "Het is nog niet te zeggen hoe groot het effectieve banenverlies gaat zijn in Nederland", klinkt het. De Nederlandse bank telt 5 kantoren in ons land waaronder in Antwerpen en Kortrijk. (NS)