Het gaat om de supermarkten Ans, Blonden, Brussel Les Halles, Cointe, Heusy, Houdeng en Jette.

Sinds Carrefour eind februari een grote reorganisatie van het winkelnetwerk aankondigde, waardoor ruim 1.500 banen op de tocht staan, blijven regelmatig eigen winkels van de groep dicht.

De vakbonden bij Carrefour riepen woensdag ook op tot een nationale staking op zaterdag omwille van wat zij noemen het gebrek aan vooruitgang in het sociaal overleg. Sinds donderdag rond 10.15 uur zitten directie en vakbonden samen in aanwezigheid van sociaal bemiddelaars om dat overleg weer vlot te trekken en de staking eventueel nog af te wenden.

Het gaat om de supermarkten Ans, Blonden, Brussel Les Halles, Cointe, Heusy, Houdeng en Jette. Sinds Carrefour eind februari een grote reorganisatie van het winkelnetwerk aankondigde, waardoor ruim 1.500 banen op de tocht staan, blijven regelmatig eigen winkels van de groep dicht. De vakbonden bij Carrefour riepen woensdag ook op tot een nationale staking op zaterdag omwille van wat zij noemen het gebrek aan vooruitgang in het sociaal overleg. Sinds donderdag rond 10.15 uur zitten directie en vakbonden samen in aanwezigheid van sociaal bemiddelaars om dat overleg weer vlot te trekken en de staking eventueel nog af te wenden.