"We verhogen de productie om te voldoen aan de positieve marktvraag voor de S60 en XC60", aldus woordvoerder Mark De Mey. Maar ook de kleinere modellen zouden het goed doen.

Volgens de woordvoerder kondigde de positieve marktvraag zich eind 2010 al aan. De productieverhoging komt er door het inkorten van de cyclustijd. "Daardoor moeten alle jobinhouden bekeken worden, want de werkbelasting mag niet verhogen," verduidelijkt De Mey.

De autoassemblagefabriek zoekt in de eerste plaats productiearbeiders, maar ook technici voor onderhoud en ingenieurs. Bovendien zou personeel voor de weekendshifts moeilijk te vinden zijn.

Zaterdag vindt in de gebouwen van het Havenbedrijf in Mendonk (Gent) een jobbeurs plaats.

"We verhogen de productie om te voldoen aan de positieve marktvraag voor de S60 en XC60", aldus woordvoerder Mark De Mey. Maar ook de kleinere modellen zouden het goed doen.Volgens de woordvoerder kondigde de positieve marktvraag zich eind 2010 al aan. De productieverhoging komt er door het inkorten van de cyclustijd. "Daardoor moeten alle jobinhouden bekeken worden, want de werkbelasting mag niet verhogen," verduidelijkt De Mey.De autoassemblagefabriek zoekt in de eerste plaats productiearbeiders, maar ook technici voor onderhoud en ingenieurs. Bovendien zou personeel voor de weekendshifts moeilijk te vinden zijn. Zaterdag vindt in de gebouwen van het Havenbedrijf in Mendonk (Gent) een jobbeurs plaats.