Kinepolis Group zal samenwerken met projectontwikkelaar Immochan om het bioscoopcomplex uit de grond te stampen. Ze hebben reeds alle vergunningen gekregen om het perceel te bouwen.

Immochan zal de werken begin februari starten en zal na de afwerking het winddicht gebouw verhuren aan Kinepolis. De bioscoopgroep zal op haar beurt instaan voor de de volledige inrichting en afwerking.

Het complex zal deel uitmaken van een een nieuw commercieel centrum in Brétigny-sur-Orge en zal tien zalen en 1.530 zitplaatsen tellen.

Kinepolis verwacht dat het complex op termijn ongeveer 500.000 bezoekers kan lokken per jaar.

Brétigny-sur-Orge wordt de 36ste vestiging van Kinepolis in Europa en de 8ste in Frankrijk.

Ook in het Nederlandse Breda heeft de groep bouwplannen. Vorig jaar verwierf Kinepolis de controle over de Nederlandse groep Wolff Bioscopen (met negen vestigingen). (Belga/NS)

Kinepolis Group zal samenwerken met projectontwikkelaar Immochan om het bioscoopcomplex uit de grond te stampen. Ze hebben reeds alle vergunningen gekregen om het perceel te bouwen. Immochan zal de werken begin februari starten en zal na de afwerking het winddicht gebouw verhuren aan Kinepolis. De bioscoopgroep zal op haar beurt instaan voor de de volledige inrichting en afwerking.Het complex zal deel uitmaken van een een nieuw commercieel centrum in Brétigny-sur-Orge en zal tien zalen en 1.530 zitplaatsen tellen.Kinepolis verwacht dat het complex op termijn ongeveer 500.000 bezoekers kan lokken per jaar.Brétigny-sur-Orge wordt de 36ste vestiging van Kinepolis in Europa en de 8ste in Frankrijk.Ook in het Nederlandse Breda heeft de groep bouwplannen. Vorig jaar verwierf Kinepolis de controle over de Nederlandse groep Wolff Bioscopen (met negen vestigingen). (Belga/NS)