Dat heeft de luchtvaartmaatschappij zelf laten weten.

Brussels Airlines zag 12 procent meer passagiers het vliegtuig opstappen gedurende de eerste jaarhelft. Vrijdag was een recorddag met 25.753 passagiers.

Samen met het aantal reizigers kende ook de bezettingsraad tot nu toe een stijging. Zo steeg de bezetting van de vluchten met 6 procent met als hoogtepunt augustus. Gedurende de zomermaand kon Brussels Airlines rekenen op een bezettingsgraad van 81,5 procent.

De passagiersgroei is volgens de vliegtuigmaatschappij te danken aan het gevolg van de scherpe prijzenpolitiek, de uitbreiding van het aanbod, de toename van het aantal connectiepassagiers dat twee Brussels Airlines-vluchten combineert en de focus deze zomer op nieuwe zonbestemmingen. (Belga/NS)

Dat heeft de luchtvaartmaatschappij zelf laten weten.Brussels Airlines zag 12 procent meer passagiers het vliegtuig opstappen gedurende de eerste jaarhelft. Vrijdag was een recorddag met 25.753 passagiers.Samen met het aantal reizigers kende ook de bezettingsraad tot nu toe een stijging. Zo steeg de bezetting van de vluchten met 6 procent met als hoogtepunt augustus. Gedurende de zomermaand kon Brussels Airlines rekenen op een bezettingsgraad van 81,5 procent. De passagiersgroei is volgens de vliegtuigmaatschappij te danken aan het gevolg van de scherpe prijzenpolitiek, de uitbreiding van het aanbod, de toename van het aantal connectiepassagiers dat twee Brussels Airlines-vluchten combineert en de focus deze zomer op nieuwe zonbestemmingen. (Belga/NS)