De wagentjes zullen gekoeld zijn en onder andere groenten, fruit en maaltijdpakketten aan huis leveren. Wie ervan gebruik wil maken, kan de onbemande winkeltjes oproepen via een app. Als het busje aankomt, kan de klant het openen en nemen wat hij nodig heeft.

Alle goederen zijn met RFID-technologie uitgerust, zodat vanop afstand geregistreerd kan worden welke producten genomen worden. Zodra de klant heeft wat hij wou, kan hij de zelfrijdende winkel wegsturen en krijgt hij zijn afrekening via e-mail.

De wagentjes zullen gekoeld zijn en onder andere groenten, fruit en maaltijdpakketten aan huis leveren. Wie ervan gebruik wil maken, kan de onbemande winkeltjes oproepen via een app. Als het busje aankomt, kan de klant het openen en nemen wat hij nodig heeft. Alle goederen zijn met RFID-technologie uitgerust, zodat vanop afstand geregistreerd kan worden welke producten genomen worden. Zodra de klant heeft wat hij wou, kan hij de zelfrijdende winkel wegsturen en krijgt hij zijn afrekening via e-mail.