Nieuws Nieuws L'Intermède L'Intermède is een sfeervol en intiem eethuisje voor gevoelige Bruggelingen.
Nieuws Nieuws L'Epicerie De presentatie. Daar draait het allemaal om in L'Epicerie, het restaurant van het Brusselse hotel Méridien.
Nieuws Nieuws De Notelaer Koen De Smet en Ellen Nijs maakten van De Notelaer een multifunctioneel complex voor de zakenman.
Nieuws Nieuws Les Deux Maisons Pierre Demartin ging in de leer bij de Franse superster Alain Passard en opende in Sint-Pieters-Woluwe restaurant Les Deux Maisons.
Nieuws Nieuws Cargo Wereldreiziger Bernard Fantoli meerde aan in Antwerpen en opende een moderne brasserie.
Nieuws Nieuws Lijsterbes Geert Van Der Bruggen kookt natuurlijk en jongleert met vergeten en nieuwe smaken.
Nieuws Nieuws La Gloire de Mon Père Patrice Valschaerts en Alain Pochiol brengen in hun kelderrestaurant de zon op het bord.
Nieuws Nieuws Clos du Marmiton Chef-kok Laury Zioui goochelt met parfums en aroma's en wijnkeldermeester Gaëtan Calderini tovert gepaste wijnen tevoorschijn.
Nieuws Nieuws Stad Kortrijk De eigenzinnige solist René Coolsaet is heer en meester in zijn merkwaardige kustrestaurant Stad Kortrijk.
Nieuws Nieuws Robert Lesenne De gezellige eetgelegenheden van megarestaurateur Robert Lesenne geven glans aan Luik.
Nieuws Nieuws Excelsior Het restaurant Excelsior is de trots van het Amsterdamse Hotel de l'Europe. Het lunchmenu is het visitekaartje.
Nieuws Nieuws Kokejane Met de overname van restaurant Kokejane realiseerde Alexandre Willems een levensdroom: de groothandelaar in groenten staat zelf aan het fornuis.
Nieuws Nieuws De Barrier Rik en Chris Vandersanden maakten van een oude afspanning in Houthalen een comfortabele gastronomische pleisterplaats.
Nieuws Nieuws 't Molentje Topkok Danny Horseele gaat al heel wat jaartjes mee, maar is nog lang niet uitgekookt.
Nieuws Nieuws Fellini In de Fellini in Brussel waant u zich op een musicalpodium, te midden van een op Eiffel en Horta geïnspireerd art-nouveaudecor.
Nieuws Nieuws Au Sanglier des Ardennes Een pelgrimsoord voor wildliefhebbers: Au Sanglier des Ardennes in Oignies-en-Thiérache.
Nieuws Nieuws Boeken om van te smullen Op blz. 110 kreeg u al een voorproefje van de mooiste kijk- en kookboeken voor onder de kerstboom. Dit is het hoofdgerecht.
Nieuws Nieuws De Karmeliet Wat de bescheiden superkok Geert Van Hecke culinair te vertellen heeft, komt op je bord.
Nieuws Nieuws Pazzo Laat William maar kiezen: als "Beste Sommelier van België" weet hij wat goed voor u is.
Nieuws Nieuws De tijd van toen Gregor kookt en Anne ontvangt zoals zij dat eertijds in dienst van barones Lambert deden.
Nieuws Nieuws Nolet's Vistro Voor liefhebbers van verse vis en zeevruchten is de naam Nolet een begrip.
Nieuws Nieuws Au Gastronome Van postkoetshalte tot pleisterplaats voor lekkerbekken: Au Gastronome is de naam waardig.
Nieuws Nieuws Le Petit Axhe In heel wat Waalse restaurants wegen delicatessen minder zwaar in de portemonnee dan in Vlaanderen.
Nieuws Nieuws Le Flore In "Le Flore" brengen een piepjonge chef-kok en banketbakker hedendaagse fijne gerechten.
Nieuws Nieuws Hippodroom Tegenover het Museum van Schone Kunsten in Antwerpen is het restaurant Hippodroom opnieuw geopend.
Nieuws Nieuws De Waterput Willy Bataille maakte van zijn eigenzinnigheid een attractie: hij steekt de draak met klanten en toch eten ze uit zijn hand.
Nieuws Nieuws Montmartre Een Franse chef brengt gebeeldhouwde groenten en oesters met aardbei op de nagmaakte Place du Tertre van Montmartre: is dit kitsch of kunst?
Nieuws Nieuws Basile Wim Bonne kookt modern en heeft geen angst om producten uit de zee en van het land bijeen te brengen.
Nieuws Nieuws Basile Wim Bonne kookt modern en heeft geen angst om producten uit de zee en van het land bijeen te brengen.
Nieuws Nieuws André D'Haese Oost-Vlaming André D'Haese liet een burgerpaleis aan de deftige Brusselse Louizalaan verbouwen tot een uitzonderlijk luxueus restaurant.
Nieuws Nieuws André D'Haese Oost-Vlaming André D'Haese liet een burgerpaleis aan de deftige Brusselse Louizalaan verbouwen tot een uitzonderlijk luxueus restaurant.
Nieuws Nieuws Lola Een hedendaagse cosmopolitische brasserie met kwaliteit als belangrijkste troef: Lola.
Nieuws Nieuws Roue d'Or De Roue d'Or bestaat tien jaar en heeft al die tijd onophoudelijk succes gekend.
Nieuws Nieuws Château d'Hassonville De Vlaamse tapijtkoning Christian Rodrigues werd kasteelheer in de Waalse Ardennen.