5 originele homepartyconcepten

05/12/12 om 11:21 - Bijgewerkt om 11:21

Bron: Trends

Ondernemers die een e-commercewinkel willen opstarten kunnen daar vaak niet meteen van leven. Daarom combineren ze hun webwinkel dikwijls met homeparty's. Vijf voorbeelden.

U kunt zich abonneren of uitschrijven op de nieuwsbrief door hierboven te klikken op de tab 'registreren' of 'registratie wijzigen'.

1 De fietsparty. Fietsenwinkel Alexis Bikes uit Lovendegem organiseert homeparty's voor fietsliefhebbers. U krijgt informatie over uw houding op de fiets of tips om uw fiets te herstellen.

2 De cosmeticaparty. Naast Tupperware zijn in België vooral de homeparty's van Mylène uit Heist-op-den-Berg bekend. De cosmeticaproducten kunnen enkel thuis en niet online worden gekocht.

3 De speelgoedparty. Het Nederlandse Janbibejan verkoopt zijn houten speelgoed ook in ons land via een webshop en homeparty's.

4 De wellnessparty. Zenergiek verkoopt wellnessbehandelingen- en producten. Gastvrouwen kunnen vriendinnen thuis uitnodigen voor een avondje gelaatsbehandeling of massage.

5 De sensuele party. Upper at home en Sylvia's Secret zijn twee ondernemingen die homeparty's organiseren met 'zinneprikkelende' producten.

Bron: het artikel in de nieuwe Trends over Mamzel en Choufmoi, twee Limburgse bedrijven die homeparty's combineren met een webshop.

Onze partners