5 originele homepartyconcepten

05/12/12 om 11:21 - Bijgewerkt om 11:21

Bron: Trends

Ondernemers die een e-commercewinkel willen opstarten kunnen daar vaak niet meteen van leven. Daarom combineren ze hun webwinkel dikwijls met homeparty's. Vijf voorbeelden.

U kunt zich abonneren of uitschrijven op de nieuwsbrief door hierboven te klikken op de tab 'registreren' of 'registratie wijzigen'.

1 De fietsparty. Fietsenwinkel Alexis Bikes uit Lovendegem organiseert homeparty's voor fietsliefhebbers. U krijgt informatie over uw houding op de fiets of tips om uw fiets te herstellen.

2 De cosmeticaparty. Naast Tupperware zijn in België vooral de homeparty's van Mylène uit Heist-op-den-Berg bekend. De cosmeticaproducten kunnen enkel thuis en niet online worden gekocht.

3 De speelgoedparty. Het Nederlandse Janbibejan verkoopt zijn houten speelgoed ook in ons land via een webshop en homeparty's.

4 De wellnessparty. Zenergiek verkoopt wellnessbehandelingen- en producten. Gastvrouwen kunnen vriendinnen thuis uitnodigen voor een avondje gelaatsbehandeling of massage.

5 De sensuele party. Upper at home en Sylvia's Secret zijn twee ondernemingen die homeparty's organiseren met 'zinneprikkelende' producten.

Bron: het artikel in de nieuwe Trends over Mamzel en Choufmoi, twee Limburgse bedrijven die homeparty's combineren met een webshop.

Nieuwsbrief

Ontvang elke middag een update van het belangrijkste economische nieuws in uw mailbox!

Onze partners