Thomas Baert lanceert 'Architect@Work' in Sjanghai

08/11/11 om 11:13 - Bijgewerkt om 11:13

Bron: Trends

De Vlaamse ondernemer Thomas Baert organiseert volgende zomer de vakbeurs Architect@Work in Sjanghai. Het werd bedacht door Kortrijk Xpo en is bezig aan een opgemerkte internationale doorbraak.

Thomas Baert lanceert 'Architect@Work' in Sjanghai

© belga

De Belgische edities in Kortrijk en Luik kregen al navolging in wereldsteden als Parijs, Lyon, Rotterdam en Düsseldorf. In de nabije toekomst staan ook Londen, Berlijn, Stuttgart en Milaan geprogrammeerd.

Baert (ex-Beaulieu) is sinds jaar en dag actief in China met zijn multinationaal bedrijf Chinafloors. De Kortrijkzaan lag ook mee aan de basis van de lancering van Busworld op de Chinese markt.

Volgens Saskia Soete de Boosere, general manager van Kortrijk Xpo, is het succes van de beurs gemakkelijk te verklaren. "We brengen architecten en interieurarchitecten samen op een vakbeurs waarop alleen maar exposanten welkom zijn die met innovaties uitpakken", zegt Soete de Boosere. "Een professionele jury bewaakt rigoureus dat unieke concept. We denken er zelfs aan om Belgische architecten naar Sjanghai te laten afreizen, zodat er een uitwisseling van ideeën plaatsvindt tussen Europeanen en Aziaten." (KC)

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang elke middag een update van het belangrijkste economische nieuws in uw mailbox!

Postcode

Onze partners