Etihad Airways opnieuw beste luchtvaartmaatschappij ter wereld

08/11/10 om 17:42 - Bijgewerkt om 17:42

Bron: Trends

Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, wordt voor het tweede jaar op rij verkozen tot 'World's Leading Airline' op de World Travel Awards (WTA).

Etihad Airways opnieuw beste luchtvaartmaatschappij ter wereld

© belga

De World Travel Awards worden algemeen beschouwd als de oscars van de reisindustrie. Etihad Airways sleepte er behalve de hoofdprijs ook voor de derde keer op rij de prijs voor 'World's Leading First Class' in de wacht.

Ongeveer 185.000 specialisten uit de toeristische sector en consumenten brengen hun stem uit. De deelnemende luchtvaartmaatschappijen worden geselecteerd op basis van de relatie met de klanten, creativiteit, kwaliteit van de dienstverlening, innovatie en zakelijk inzicht. De prijs wordt sinds 1993 uitgereikt door de in Londen gevestigde mediagroep World Travel Awards.


De andere genomineerden zijn: Air Mauritius, Air New Zealand, American Airlines, British Airways, Caribbean Airlines, Cathay Pacific Airways, Copa Airlines, Emirates, KLM, Lufthansa Airlines, Malaysia Airlines, Qantas Airways, Singapore Airlines, South African Airways, TAM Brazilian en Virgin Atlantic Airways.

Lees meer over:

Onze partners