Vertrouwen wekken

Christophe Van Obergen © ID

WIE

Christophe Van Obergen (43)

WORDT

Managing director Hr, Governance & Organisation bij Nagelmackers

WAS

“Ik begon mijn loopbaan als belastingconsulent bij KPMG, een erg leerrijke tijd. Maar na vier jaar trok ik naar hr, waar ik eerst Compensation & Benefits-functies heb opgenomen. Ervaring bouwde ik op bij onder meer Logica, nu CGI en PwC. In november 2016 werd ik dan hr-directeur bij Anbang Belgium Holding.”

WIL

“In mijn nieuwe functie ben ik verantwoordelijk voor drie domeinen: het algemene hr-beleid, de organisatie van en de relatie met de raad van bestuur en de aandeelhouders, en de coördinatie en de begeleiding van de transformatie die de bank zal ondergaan om tegemoet te komen aan de verwachtingen van de klanten.

“Een persoonlijke doelstelling is door samenwerking, inspraak en verbondenheid vertrouwen te wekken bij de personeelsleden en hun wensen en bekommernissen te begrijpen, om die daarna te vertalen naar actiepunten. Een andere belangrijke uitdaging is weggelegd voor het team dat verantwoordelijk is voor transformatie en digitalisering. We willen state of the art zijn in onlinebankieren, wat betekent dat we met een gedreven team belangrijke initiatieven zullen moeten nemen om de verwachtingen in te lossen. Ik hoop met mijn kennis, gedrevenheid en ervaring te kunnen bijdragen tot de transformatie van Nagelmackers naar een dynamische, gedigitaliseerde en cliëntgerichte bank. We willen de employer of choice worden voor ons personeel en een rendabele en duurzame bank zijn voor onze aandeelhouders.”

VRIJE TIJD

“Gezin en familie. Sporten ook. Twee à drie keer per week ga ik ‘s ochtends vroeg joggen, de ideale manier om ontspannen op het werk te komen.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content